tiistai 23. heinäkuuta 2013

30 day photo/song challenge

Nyt sitten laitetaan tämä blogi ihan toden teolla käyntiin. Tällä kertaa ei tyydytäkään köröttelemään pelkällä ykkösvaihteella vaan survaistaan suoraan kakkonen silmään ja tehdään (lähes) eevisvarma suunitelma tämän blogin hengissä pitämiseksi ainakin seuraavan 30 päivän ajan. Eli haastetta kehiin ja jopa kaksin kappalein! Tarkoituksena olisi huomisesta lähtien julkaista vähintään alla esiteltävien haasteiden verran sisältöä tänne blogin puolelle. Postaukset tulee tänne ns. päivän myöhässä, että ehdin varmasti saada haasteet julkaisukuntoon. Eli haasteiden toteutus alkaa jo tänään, mutta tuloksia luvassa vasta huomenna. Mutta pidemmittä puheitta, tässä ne haasteet!


Ensimmäisenä esittelyssä musiikkiaiheinen haaste, jossa siis on tarkoituksena esitellä erilaisia kappaleita yllä lueteltujen kriteerien perusteella. Pääsääntöisesti linkkaan biisit tänne Spotifyn kautta, mutta Youtubea käytän jos haluan teidän myös katsovan videon kappaleeseen.


Toinen haaste onkin sitten valokuvaushaaste. Nappaan siis joka päivä kuvan yllä olevien aiheiden rajoissa ja julkaisen sen sitten täällä perusteluineen. Kuvausväline tulee luultavasti vaihtelemaan armaan Olympus Penini sekä puhelimen ja tabletin kameroiden välillä, riippuen tilanteesta.

Toivottavasti tämän haasteen toteutus ei tyssää heti ensi viikolla ja saatte nauttia(?) sen tuloksista täällä päivittäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti