torstai 15. elokuuta 2013

Ihania naisia

Day 22: A song you listen when you're sad & Inspiring person

Anteeksi taas myöhäinen ajankohta, hyppäsin aamulla parin kamulin kanssa meitsin fiestaan ja hurautettiin Kuopioon hakemaan kaverin avaimet ja tsekkaamaan sen kämppä sekä koluamaan Ikeaa ja Matkusta. Oli siis taas pitkä päivä. Ostoksiakin voisin mahdollisesti esitellä jossain vaiheessa, tuli taas hankittua kaikenlaista.

Nyt kuitenkin siihen pääasiaan, eli haasteeseen! Lohtumusiikilla lähdetään liikkeelle. Valitsin musiikkia upealta Adelelta. Nyt alkavaan syksyyn käy täydellisesti Adelen mieletön ääni ja kauniit kappaleet. Silloin kun surettaa, Adelen biisit toimii todella hyvin ja kun niitä laulaa mukana, surut haihtuu huomaamatta. Biisivalintani on tällä kertaa Take It All. Ja kuunnelkaa nyt kun se vetää livenäkin noin hyvin. Jumalauta.




Adele on todella inspiroiva henkilö. Mieletön. Haluan omistaa tämän postauksen ihanille, inspiroiville, kauniille, lahjakkaille naisille. Tällä hetkellä mun elämäni inspiroivin henkilö on viimeksi inspiroinut minua rohkeudellaan. Tämä henkilö on upea serkkuni Elli. Minun on vaikea kuvailla Elliä, ainoa sana joka kuvaa minun Elliäni on Elli. Ellin määritelmä on ainutlaatuinen, hämmästyttävä, hupsu, kaunis, rakas, mieletön, rohkea, herkkä, halittava, villi, luotettava. Ellin kanssa voi puhua mistä vain. Ollaan tunnettu aina, ja siihen voi luottaa, että toinen ei hylkää. Ikinä. Voidaan tiuskia, nauraa, itkeä, huutaa, tanssia, hyppiä alasti sateessa, mennä keskellä yötä kävelemään autotielle yöpuvuissa, leikkiä keppihevosilla, kuunnella lempibändejä livenä, ihan mitä vain. Joskus menee pitkiäkin aikoja ettei nähdä tai puhuta, mutta aina jutut jatkuu siitä mihin on viimeksi jääty. Koska hitto soikoon, me ollaan magneetteja, jotka pitää repiä irti toisistaan ja silti vedetään toisemme takaisin yhteen. Rakastan sua muru.





2 kommenttia:

  1. damn you sait mut itkemään ! rakastan sua niin paljon <3

    VastaaPoista
  2. Säkin osaat itkettää mua, mun vuoro välillä <33

    VastaaPoista