sunnuntai 2. lokakuuta 2011

J'étais tout seul à la maison.

Tänään mä olen yrittänyt ahkerasti opiskella ranskaa. Voin kertoa, että ei ole sujunut ihan suunnitelmien mukaan, mutta nyt pitäisi olla edes jotain päässä. Epäilen kyllä.



Olin siis yksin kotona, joten sain tehdä ihan mitä huvittaa ihan miten huvittaa. Ensin mä poltin levyllisen musiikkia. Syksy 2011 vol.2 sisältää musiikkia mm. sellaisilta artisteilta ja bändeiltä kuin Airship, Milow, Delay Trees, Phoenix, Bombay Bicycle Club ja Bon Iver. Tuo levy on soinut aika isoilla volyymeilla melkein koko päivän. Söin lakritsijäätelöä ja pitsaa, ja tiskasinkin! Katsoin myös telkkaria vähäsen. Mutta suurimman osan ajasta OPISKELIN. Oli huomattavasti paljon hauskempaa lukea ranskan pronomineja hyvän musiikin soidessa taustalla (välillä ehkä ihan vähän musiikki vei mukanaan, ihan vähän, ei paljon. Enkä ainakaan tanssinut ympäri taloa hyvin typerän näköisenä.) Ulkona olisin halunnut käydä, mutta en jaksanut laittaa tarpeeksi päälle, joten tyydyin katselemaan syksyä ikkunan läpi. Tämä päivä menikin pitkissä kalsareissa, neuleessa ja säärystimissä. Parasta, kun yksin ollessa saa näyttää millaselta ryysyläiseltä tahansa. Ja siltä mä tänään näytinkin...


Eilen laittelin taas kynsiä, Pienen Kynsiblogin innoittamana. Selaillessani tuota blogia osui silmiin tutorial liukuvärjäykseen, joka näytti aika simppeliltä ja kivalta. No, tässäkin tapauksessa helpommin sanottu kuin tehty ja että toivottavasti harjotus tekee mestarin. Ja anteeksi kauheassa kunnossa olevat kynsinauhat.


Mutta nyt, se ois vielä viimeset kieliopit päähän, ja sitten ehkä jotain kivaa, kuten leffa ja iiiiso muki teetä?

Au revoir! Je vous aime. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti